Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
demarkus Liverpool121
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Marion speelt de bal door. Leger rent richting de bal. Medlock is nu in balbezit. Leger verovert de bal door een tackle van achteren. Leger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
McMahon geeft een lange en hoge pass. Daar is Medlock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leger bereikt de bal nog maar net als eerste. Leger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Reese de bal. Curtis onderschept slim de pass. Curtis passt de bal met de wreef. Leger is nu in balbezit. Leger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demarkus 59%, Liverpool121 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
demarkus - Liverpool121 0:0

48e minuut.
Doeltrap. Kay trapt de bal weg van het doel. Tobin kopt de bal weg. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is McMahon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medlock rent richting de bal. McMahon verovert de bal door een tackle van achteren. McMahon draait met de bal, schiet en ... Kay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
demarkus - Liverpool121 0:1

64e minuut.
Curtis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Note is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McMahon. Van Note roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Van Note kan niet meer verder spelen.

65e minuut.
Layfield is nu in balbezit. Tobin met een sublieme pass. Leger rent richting de bal. McMahon is nu in balbezit. McMahon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodson passt de bal in één keer door. Layfield rent richting de bal. Layfield draait met de bal, schiet en ... Wingert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
demarkus - Liverpool121 1:1

88e minuut.
Yarbrough geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erush met een snelle inworp. Layfield rent richting de bal. Layfield haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: demarkus 65%, Liverpool121 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
demarkus - Liverpool121 1:1