Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lingardinho FC ggg lets go
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cassar onderschept slim de pass. Cassar passt de bal zonder na te denken. Bigsby is nu in balbezit. Hendrickson rent richting de bal. Hendrickson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wooten met een sublieme pass. Hendrickson is nu in balbezit. Zimmer rent richting de bal. Hendrickson onderschept slim de pass. Hendrickson haalt uit met een fantastische trap. Havlicek bokst de bal weg.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hess zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Shore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingardinho FC - ggg lets go 1:0

20e minuut.
Bigsby geeft een hoge lob. Collins rent richting de bal. Shore verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingardinho FC - ggg lets go 2:0

24e minuut.
Collins met een sublieme pass. Wooten is nu in balbezit. Shore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shore krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Collins met een sublieme pass. Bigsby rent richting de bal. Hetherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooten is nu in balbezit. Wooten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lingardinho FC - ggg lets go 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingardinho FC 38%, ggg lets go 62%.
Lingardinho FC - ggg lets go 2:1

61e minuut.
Wooten rent richting de bal. Wooten passt de bal met de wreef. Hendrickson rent richting de bal. Hendrickson haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Greenup de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cassar probeert naar een medespeler te passen. Collins is nu in balbezit. Collins probeert naar een medespeler te passen. Hendrickson rent richting de bal. Hendrickson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Collins rent richting de bal. Cassar onderschept slim de pass. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Shore bereikt de bal nog maar net als eerste. Shore haalt uit met een fantastische trap. Burger bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingardinho FC 50%, ggg lets go 50%.
Lingardinho FC - ggg lets go 2:1