Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sayroh lima Liverpool121
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Woodson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manning rent richting de bal. Merritt onderschept slim de pass. Merritt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sayroh lima - Liverpool121 1:0

27e minuut.
Zahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodson onderschept slim de pass. Woodson met een sublieme pass. Pareja is nu in balbezit. Pareja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Woodson kopt de bal weg. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja passt de bal met de wreef. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt draait met de bal, schiet en ... Wingert bokst de bal weg.

38e minuut.
Pareja verovert de bal door een tackle van achteren. Testo verovert de bal door een tackle van achteren. Testo speelt de bal door. Leger rent richting de bal. Leger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pareja rent richting de bal. Merritt is nu in balbezit. Zahn onderschept slim de pass. Pareja verovert de bal door een tackle van achteren. Pareja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayroh lima 46%, Liverpool121 54%.
sayroh lima - Liverpool121 1:0

56e minuut.
Heinz trapt de bal weg. Zahn is nu in balbezit. Obrzut is nu in balbezit. Zahn onderschept slim de pass. McMahon met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Greenspan geeft een hoge lob. Brand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Houston is nu in balbezit. Marion onderschept slim de pass. Marion geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leger is nu in balbezit. Leger haalt uit met een fantastische trap. Heinz bokst de bal weg.

80e minuut.
Trembly is nu in balbezit. Pareja onderschept slim de pass. Pareja geeft een lange en hoge pass. Brand heeft problemen om de bal te vangen. Brand geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sayroh lima 58%, Liverpool121 42%.
sayroh lima - Liverpool121 1:0