Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFFC Hawaii Warriors
532D Tactiek 442
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Riddle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daka komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Peercy is nu in balbezit. Cila onderschept slim de pass. Cila geeft een hoge lob. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bodner probeert naar een medespeler te passen. Cila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cila passt de bal in één keer door. Sullivan is nu in balbezit. Sullivan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vilita probeert naar een medespeler te passen. Cila rent richting de bal. Cila passt de bal in één keer door. Daar is Duffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cila passt de bal in één keer door. Duffy rent richting de bal. Duffy schiet op doel. Klungelig pakt Hudson de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Buddle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blair de bal. Duffy rent richting de bal. Duffy draait met de bal, schiet en ... Unseld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GFFC - Hawaii Warriors 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFFC 46%, Hawaii Warriors 54%.
GFFC - Hawaii Warriors 1:0

46e minuut.
Hudson rent richting de bal. Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy speelt de bal door. Sullivan rent richting de bal. Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Byboth geeft een hoge lob. Inworp. Daka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Byboth met een snelle inworp. McNicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson Lee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anderson Lee krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Vilita geeft de bal voor. Karl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sullivan. Sullivan krijgt een gele kaart. Karl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karl met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Donnell onderschept slim de pass. O’Donnell geeft een hoge lob. Califf is nu in balbezit. Califf haalt uit met een fantastische trap. Hendrickson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFFC 52%, Hawaii Warriors 48%.
GFFC - Hawaii Warriors 1:0