Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lingardinho FC Hawaii Warriors
Normal Tactiek 532
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Thurman passt de bal zonder na te denken. Hess rent richting de bal. Anderson Lee begaat een overtreding. Anderson Lee krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Quaranta geeft een lange en hoge pass. Hess kopt de bal weg. Cassar met een sublieme pass. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingardinho FC - Hawaii Warriors 1:0

33e minuut.
Ziering rent richting de bal. Bigsby rent richting de bal. Bigsby passt de bal in één keer door. Shore bereikt de bal nog maar net als eerste. Shore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
O’Donnell probeert de bal met de borst te controleren. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O’Donnell. O’Donnell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingardinho FC 49%, Hawaii Warriors 51%.
Lingardinho FC - Hawaii Warriors 1:0

58e minuut.
Ralston is nu in balbezit. Ralston geeft de bal voor. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Shore kopt de bal weg. Karl geeft een lange en hoge pass. Quaranta kopt de bal weg. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ziering raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Youngblood komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Youngblood rent richting de bal. Shore verovert de bal door een tackle van achteren. Shore probeert naar een medespeler te passen. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingardinho FC - Hawaii Warriors 2:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hess zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hudson is nu in balbezit. Shore verovert de bal door een tackle van achteren. Shore geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingardinho FC 52%, Hawaii Warriors 48%.
Lingardinho FC - Hawaii Warriors 2:0