Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFFC demarkus
532D Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vilita speelt de bal door. Truman speelt de bal door. Cila met een sublieme pass. Duffy rent richting de bal. Duffy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Coulter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan schiet op doel. Kay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GFFC - demarkus 1:0

10e minuut.
Bodner geeft een lange en hoge pass. Cila rent richting de bal. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Coulter de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy onderschept slim de pass. Duffy speelt de bal door. Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan draait met de bal, schiet en ... Kay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Medlock rent richting de bal. Medlock geeft de bal voor. Inworp. McNicol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duffy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFFC 45%, demarkus 55%.
GFFC - demarkus 1:0

63e minuut.
Bodner is nu in balbezit. Day onderschept slim de pass. Duffy onderschept slim de pass. Duffy schiet op doel. Sullivan maakt een snoekduik en kopt de bal. Kay bokst de bal weg.

82e minuut.
Sullivan rent richting de bal. Cila speelt de bal door. Coulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy onderschept slim de pass. Duffy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFFC 32%, demarkus 68%.
GFFC - demarkus 1:0