Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBarcelionela Fivedust
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Chun Bong geeft een lange en hoge pass. Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie passt de bal in één keer door. Da Costa rent richting de bal. Da Costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hon Wang met de inworp. Waller is nu in balbezit. Waller passt de bal zonder na te denken. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie schiet op doel. Dyer bokst de bal weg.

29e minuut.
Dyer trapt de bal weg van het doel. Da Costa kopt de bal weg. Rowland rent richting de bal. Wei Jie verovert de bal door een tackle van achteren. Wei Jie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kok Wai de bal onder controle te krijgen. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBarcelionela - Fivedust 1:0

39e minuut.
Chun Bong met een sublieme pass. Shu Ming geeft een hoge lob. Waller rent richting de bal. Da Costa is nu in balbezit. Da Costa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Wei Jie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dyer trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chung Man zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Anthony met een snelle inworp. Chung Man rent richting de bal. Chung Man probeert naar een medespeler te passen. Da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa schiet op doel. Dyer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBarcelionela 64%, Fivedust 36%.
FCBarcelionela - Fivedust 1:0

52e minuut.
Chung Man kopt de bal weg. Klungelig pakt Swenson de bal. Da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBarcelionela - Fivedust 1:1

54e minuut.
Shu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Shu Ming passt de bal zonder na te denken. Waller is nu in balbezit. Da Costa onderschept slim de pass. Da Costa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hon Wang probeert naar een medespeler te passen. Chung Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung Man speelt de bal door. Da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Da Costa haalt uit met een fantastische trap. Dyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBarcelionela - Fivedust 1:2

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dyer trapt de bal weg. Chung Man kopt de bal weg. Da Costa rent richting de bal. Da Costa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hon Wang probeert naar een medespeler te passen. Da Costa rent richting de bal. Waller is nu in balbezit. Da Costa is nu in balbezit. Da Costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hon Wang speelt de bal door. Chun Bong rent richting de bal. Chun Bong met een sublieme pass. Da Costa is nu in balbezit. Da Costa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBarcelionela 73%, Fivedust 27%.
FCBarcelionela - Fivedust 1:2