Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shindo wolfpack
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Kenney geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blakeman met een snelle inworp. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Harding probeert de bal aan de voet te houden. Woodburn is nu in balbezit. Lemond onderschept slim de pass. Busch rent richting de bal. Busch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Walsh is nu in balbezit. Walsh met een sublieme pass. Lemond is nu in balbezit. Lemond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shindo - wolfpack 0:1

32e minuut.
Harding geeft de bal voor. MacGuyver is nu in balbezit. Wilson rent richting de bal. MacGuyver onderschept slim de pass. MacGuyver geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Busch is nu in balbezit. Woodburn rent richting de bal. Woodburn met een sublieme pass. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Laurent met een sublieme pass. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor probeert naar een medespeler te passen. Ransdell rent richting de bal. Ransdell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shindo 41%, wolfpack 59%.
Shindo - wolfpack 0:1

70e minuut.
Harding geeft de bal voor. Kenney kopt de bal weg. Greene speelt de bal door. Ransdell is nu in balbezit. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Busch speelt de bal door. Lemond is nu in balbezit. Lemond verovert de bal door een tackle van achteren. Lemond haalt uit met een fantastische trap. Dybas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Wilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Harju de bal. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor haalt uit met een fantastische trap. McCarty bokst de bal weg. Ransdell rent richting de bal. Ransdell haalt uit met een fantastische trap. McCarty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shindo - wolfpack 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shindo 43%, wolfpack 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shindo - wolfpack 1:1