Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wolfpack Shindo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Harju bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harju. Harju krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Greene passt de bal met de wreef. Harju rent richting de bal. Ransdell onderschept slim de pass. Pryor is nu in balbezit. Pryor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McCarty met een harde bal richting middenveld. Laurent kopt de bal weg. Ransdell rent richting de bal. Ransdell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Greene de bal. Pryor is nu in balbezit. Iglesias met een sublieme pass. Lemond rent richting de bal. Lemond draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Harju rent richting de bal. Harju speelt de bal door. MacGuyver speelt de bal door. Lemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemond draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wolfpack 61%, Shindo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wolfpack - Shindo 0:0

48e minuut.
Laurent passt de bal met de wreef. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker rent richting de bal. Ransdell verovert de bal door een tackle van achteren. Ransdell draait met de bal, schiet en ... McCarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
wolfpack - Shindo 0:1

75e minuut.
MacGuyver passt de bal zonder na te denken. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh passt de bal zonder na te denken. Lemond rent richting de bal. Lemond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Laurent controleert de bal met de borst. Harju is nu in balbezit. Harju met een sublieme pass. Lemond rent richting de bal. Lemond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wolfpack - Shindo 1:1

86e minuut.
Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesmer verovert de bal door een tackle van achteren. Hesmer speelt de bal door. Lemond rent richting de bal. Lemond schiet op doel. Shelton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wolfpack 48%, Shindo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wolfpack - Shindo 1:1