Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thebeast kylian974
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Alsman is nu in balbezit. Alsman passt de bal in één keer door. Neves heeft problemen om de bal te vangen. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard draait met de bal, schiet en ... Foll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Judd bereikt de bal nog maar net als eerste. Judd geeft een hoge lob. Barrett kopt de bal weg. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
thebeast - kylian974 1:0

21e minuut.
Dawahare rent richting de bal. Barrett onderschept slim de pass. Barrett met een sublieme pass. Cleveland rent richting de bal. Cleveland schiet op doel. Stein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Alsman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard geeft een hoge lob. Alsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dawahare is nu in balbezit. Barrett onderschept slim de pass. Barrett passt de bal met de wreef. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Alsman schiet op doel. Judd kopt de bal weg. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence schiet op doel. Judd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
thebeast - kylian974 1:1

41e minuut.
Dawahare verovert de bal door een tackle van achteren. Dawahare geeft een lange en hoge pass. McMahon is nu in balbezit. Alsman onderschept slim de pass. Alsman draait met de bal, schiet en ... Foll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Busey is nu in balbezit. Busey geeft een hoge lob. Parkman kopt de bal weg. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thebeast 56%, kylian974 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thebeast - kylian974 1:1

46e minuut.
Ballard is nu in balbezit. Ballard passt de bal zonder na te denken. Neves verovert de bal door een tackle van achteren. Leffew bereikt de bal nog maar net als eerste. Leffew schiet op doel. Foll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
thebeast - kylian974 1:2

62e minuut.
Busey passt de bal zonder na te denken. Kreis rent richting de bal. Kreis met een sublieme pass. Cleveland rent richting de bal. Cleveland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Leffew bereikt de bal nog maar net als eerste. Leffew probeert naar een medespeler te passen. Alsman rent richting de bal. Alsman schiet op doel. Foll probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dyer is nu in balbezit. Dyer geeft de bal voor. Neves kopt de bal weg. Alsman rent richting de bal. Alsman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Beldon kopt de bal weg. Barrett is nu in balbezit. Barrett met een sublieme pass. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. Stein bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thebeast 42%, kylian974 58%.
thebeast - kylian974 1:2