Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarsRevelation FC Tank3rZ FoX3Z1 Football Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Cummings is nu in balbezit. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vandeweghe zijn tegenspeler op de grond. Vandeweghe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Marsch probeert naar een medespeler te passen. Rakes rent richting de bal. Rakes passt de bal met de wreef. Meade is nu in balbezit. Meade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Saberhagen passt de bal zonder na te denken. McPherson is nu in balbezit. McPherson met een sublieme pass. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss haalt uit met een fantastische trap. Murphy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Zirbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirbel geeft de bal voor. Dillon rent richting de bal. Dillon probeert naar een medespeler te passen. Parke geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
McPherson verovert de bal door een tackle van achteren. McPherson met een sublieme pass. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cummings bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirbel passt de bal met de wreef. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 45%, Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarsRevelation FC - Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 0:0

63e minuut.
Martins rent richting de bal. Martins geeft een hoge lob. Catlett kopt de bal weg. Meade is nu in balbezit. Meade haalt uit met een fantastische trap. Hurst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Saberhagen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zirbel met de inworp. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
McPherson speelt de bal door. Moss is nu in balbezit. Moss probeert naar een medespeler te passen. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson met een sublieme pass. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss onderschept slim de pass. Moss draait met de bal, schiet en ... Murphy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 50%, Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarsRevelation FC - Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 0:0