Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club StarsRevelation FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Rakes heeft problemen om de bal te vangen. Rakes passt de bal in één keer door. Vandeweghe rent richting de bal. Cosby rent richting de bal. Cosby draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Cosby rent richting de bal. Cosby met een sublieme pass. Meade is nu in balbezit. Meade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - StarsRevelation FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 35%, StarsRevelation FC 65%.
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - StarsRevelation FC 0:1

47e minuut.
Daar is Cummings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPherson is nu in balbezit. McPherson met een sublieme pass. Moss is nu in balbezit. Bice probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Marsch met een sublieme pass. Meade rent richting de bal. Vandeweghe maakt een afschuwelijke overtreding. Vandeweghe krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Marsch verovert de bal door een tackle van achteren. Marsch speelt de bal door. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby rent richting de bal. Cosby haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hurst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 44%, StarsRevelation FC 56%.
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - StarsRevelation FC 0:1