Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kc for the win ,f$$pi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Doeltrap. Israel met een harde bal richting middenveld. Woodburn kopt de bal weg. Tubbs rent richting de bal. Tubbs draait met de bal, schiet en ... Giddens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Hancock rent richting de bal. Brooke is nu in balbezit. Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooke onderschept slim de pass. Brooke probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
kc for the win - ,f$$pi 1:0

33e minuut.
Hunter onderschept slim de pass. Hancock is nu in balbezit. Hancock met een sublieme pass. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kc for the win 61%, ,f$$pi 39%.
kc for the win - ,f$$pi 1:0

50e minuut.
Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Woodburn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woodburn krijgt een gele kaart.

61e minuut.
O’Neal is nu in balbezit. O’Neal passt de bal in één keer door. Israel met een sublieme pass. Rock bereikt de bal nog maar net als eerste. Rock geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Knowles probeert naar een medespeler te passen. Rowland is nu in balbezit. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowland onderschept slim de pass. Rowland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is O’Neal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter rent richting de bal. Hunter passt de bal met de wreef. Hayes rent richting de bal. Hayes probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Hancock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter speelt de bal door. Woodburn heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kc for the win - ,f$$pi 2:0

85e minuut.
Walls raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Welch komt het veld opgelopen. Watts met de inworp. Rock rent richting de bal. Rock geeft een hoge lob. Welch is nu in balbezit. Welch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Rowland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O’Neal is nu in balbezit. Rowland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rowland krijgt een gele kaart. O’Neal raakt geblesseerd tijdens het duel. O’Neal met een snel genomen vrije trap. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kc for the win 41%, ,f$$pi 59%.
kc for the win - ,f$$pi 2:0