Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kylian974 wolfpack
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Lemond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Selolwane passt de bal zonder na te denken. Lemond is nu in balbezit. Lemond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kenney geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballard met een snelle inworp. Leffew bereikt de bal nog maar net als eerste. Leffew geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Harju heeft problemen om de bal te vangen. Alsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottoms rent richting de bal. Alsman onderschept slim de pass. Alsman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
MacGuyver geeft de bal voor. Lemond heeft problemen om de bal te vangen. Busch is nu in balbezit. Lemond is nu in balbezit. Lemond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Selolwane geeft een lange en hoge pass. Harju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walsh is nu in balbezit. Walsh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Greene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harju rent richting de bal. Harju passt de bal in één keer door. Lemond rent richting de bal. Lemond haalt uit met een fantastische trap. Stein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Busch rent richting de bal. Busch geeft de bal voor. Klungelig pakt Bartlett de bal. Lemond is nu in balbezit. Lemond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Selolwane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busch rent richting de bal. Busch draait met de bal, schiet en ... Lemond rent richting de bal. Lemond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kylian974 - wolfpack 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kylian974 41%, wolfpack 59%.
kylian974 - wolfpack 0:1

49e minuut.
Greene bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias is nu in balbezit. Lawrence onderschept slim de pass. Lawrence geeft een hoge lob. McCarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Busch rent richting de bal. Greene bereikt de bal nog maar net als eerste. Greene passt de bal met de wreef. Lemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemond draait met de bal, schiet en ... Stein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Inworp. Greene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Leffew rent richting de bal. Leffew passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Greene bereikt de bal nog maar net als eerste. Greene passt de bal met de wreef. Leffew bereikt de bal nog maar net als eerste. Leffew geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bottoms de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ballard passt de bal zonder na te denken. Leffew rent richting de bal. Leffew passt de bal in één keer door. Alsman is nu in balbezit. Alsman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kylian974 - wolfpack 1:1

68e minuut.
Leffew bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemond begaat een overtreding. Leffew is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Craven zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bottoms kopt de bal weg. Leffew rent richting de bal. Leffew haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ballard probeert naar een medespeler te passen. Alsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsman passt de bal in één keer door. Leffew rent richting de bal. Leffew draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bottoms geeft de bal voor. Bartlett kopt de bal weg. Harju is nu in balbezit. Leffew is nu in balbezit. Leffew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kylian974 - wolfpack 2:1

89e minuut.
Daar is Alsman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harju rent richting de bal. Leffew begaat een overtreding. Leffew krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kylian974 38%, wolfpack 62%.
kylian974 - wolfpack 2:1