Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shindo thebeast
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Laurent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent begaat een overtreding. Barrett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barrett neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Busey rent richting de bal. Pryor rent richting de bal. Busey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pryor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Laurent zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Judd controleert de bal met de borst. Ransdell is nu in balbezit. Ransdell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wilson onderschept slim de pass. Busey bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McMahon kopt de bal weg. Foll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blakeman geeft een lange en hoge pass. Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Ransdell rent richting de bal. Ransdell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lemond onderschept slim de pass. Woodburn rent richting de bal. Woodburn passt de bal zonder na te denken. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Harding geeft de bal voor. Inworp. Kreis met de inworp. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shindo - thebeast 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shindo 40%, thebeast 60%.
Shindo - thebeast 0:1

50e minuut.
Inworp. Kreis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrett rent richting de bal. Barrett geeft een lange en hoge pass. Cleveland rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shindo - thebeast 0:2

51e minuut.
Ransdell probeert naar een medespeler te passen. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Judd speelt de bal door. Daar is Cleveland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett rent richting de bal. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland schiet op doel. Shelton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Woodburn is nu in balbezit. Beldon speelt de bal door. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. Shelton bokst de bal weg.

70e minuut.
Engle is nu in balbezit. Lemond is nu in balbezit. Engle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemond raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lemond kan niet meer verder spelen. Dickerson komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Barrett rent richting de bal. Barrett probeert naar een medespeler te passen. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. Dybas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shelton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Allen is nu in balbezit. Blakeman verovert de bal door een tackle van achteren. Blakeman passt de bal met de wreef. Pryor rent richting de bal. Pryor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beldon heeft problemen om de bal te vangen. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Woodburn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Woodburn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shindo 56%, thebeast 44%.
Shindo - thebeast 0:2