Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarsRevelation FC kc for the win
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes geeft de bal voor. Klungelig pakt Bright de bal. Tubbs rent richting de bal. Tubbs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - kc for the win 0:1

13e minuut.
Hayes met een sublieme pass. McTernan is nu in balbezit. Bright verovert de bal door een tackle van achteren. Bright haalt uit met een fantastische trap. Marsch probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Marsch rent richting de bal. Bright onderschept slim de pass. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright rent richting de bal. Bright draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - kc for the win 0:2

20e minuut.
Montgomery rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McTernan. Montgomery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broome zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Black, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubbs verovert de bal door een tackle van achteren. Tubbs draait met de bal, schiet en ... Murphy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - kc for the win 0:3

26e minuut.
Lockhart geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rakes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McTernan bereikt de bal nog maar net als eerste. McTernan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hayes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Bice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rakes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakes geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Brooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooke speelt de bal door. Gibson onderschept slim de pass. Tubbs kan de bal niet met de borst controleren. Tubbs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Valent de bal. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs haalt uit met een fantastische trap. Murphy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 70%, kc for the win 30%.
StarsRevelation FC - kc for the win 0:3

61e minuut.
Montgomery kopt de bal weg. Klungelig pakt Bice de bal. Tubbs rent richting de bal. Tubbs draait met de bal, schiet en ... Valent probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Brooke speelt de bal door. Hanes is nu in balbezit. McTernan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McTernan krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lockhart passt de bal in één keer door. Zirbel rent richting de bal. Hanes onderschept slim de pass. Zirbel onderschept slim de pass. Zirbel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 55%, kc for the win 45%.
StarsRevelation FC - kc for the win 0:3