Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarsRevelation FC ,f$$pi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Hancock is nu in balbezit. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby probeert naar een medespeler te passen. Meade is nu in balbezit. Meade schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts geeft een hoge lob. Rowland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowland schiet op doel. Gibson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

19e minuut.
Valent trapt de bal weg van het doel. Watts rent richting de bal. Cosby schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cosby krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cummings onderschept slim de pass. Cummings geeft de bal voor. Fregosi heeft problemen om de bal te vangen. Meade bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade draait met de bal, schiet en ... Giddens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Watts verovert de bal door een tackle van achteren. Rowland is nu in balbezit. Watts rent richting de bal. Rowland rent richting de bal. Rowland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cummings bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welch verovert de bal door een tackle van achteren. Rowland is nu in balbezit. Rowland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 54%, ,f$$pi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarsRevelation FC - ,f$$pi 0:0

58e minuut.
Hancock passt de bal in één keer door. Valent is nu in balbezit. Rowland onderschept slim de pass. Rowland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cummings bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts is nu in balbezit. Cummings begaat een overtreding. Watts moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Watts kan niet meer verder spelen. Fisher komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 69%, ,f$$pi 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarsRevelation FC - ,f$$pi 0:0