Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thebeast kc for the win
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Barrett kopt de bal weg. Daar is Woodburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busey rent richting de bal. Woodburn onderschept slim de pass. Woodburn schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Hanes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allen met de inworp. Engle geeft de bal voor. Lockhart kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cleveland heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
thebeast - kc for the win 1:0

30e minuut.
Engle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busey probeert de bal met de borst te controleren. Busey speelt de bal door. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thebeast 44%, kc for the win 56%.
thebeast - kc for the win 1:0

49e minuut.
Woodburn is nu in balbezit. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn rent richting de bal. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Israel niet meer kan verder spelen. Thompson komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Busey is nu in balbezit. Busey passt de bal in één keer door. Beldon is nu in balbezit. Woodburn onderschept slim de pass. Woodburn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Woodburn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bright komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Lockhart geeft een lange en hoge pass. Beldon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright is nu in balbezit. Bright schiet op doel. Foll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Judd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Judd rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hayes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Beldon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thebeast 51%, kc for the win 49%.
thebeast - kc for the win 1:0