Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club Shindo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
McPherson passt de bal zonder na te denken. Parke rent richting de bal. Parke passt de bal zonder na te denken. McPherson is nu in balbezit. McPherson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Askew verovert de bal door een tackle van achteren. Askew probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - Shindo 1:0

6e minuut.
Laurent is nu in balbezit. McPherson onderschept slim de pass. McPherson met een sublieme pass. Moss rent richting de bal. Moss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Laurent is nu in balbezit. Laurent geeft een hoge lob. Martins controleert de bal met de borst. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Laurent speelt de bal door. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell verovert de bal door een tackle van achteren. Ransdell draait met de bal, schiet en ... Hurst bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - Shindo 1:1

22e minuut.
Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Askew verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilson krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Shelton trapt de bal weg van het doel. Vandeweghe kopt de bal weg. Klungelig pakt Harding de bal. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Dybas met een harde bal richting middenveld. Laurent kopt de bal weg. Moss is nu in balbezit. Moss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Shelton trapt de bal weg. Laurent kopt de bal weg. Klungelig pakt Bishop de bal. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
McPherson is nu in balbezit. Harding verovert de bal door een tackle van achteren. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. McPherson is nu in balbezit. McPherson schiet op doel. Shelton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - Shindo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 39%, Shindo 61%.
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - Shindo 2:1

54e minuut.
Moss schiet op doel. Dybas met een sublieme pass. Klungelig pakt Woodburn de bal. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss schiet op doel. Shelton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Laurent kopt de bal weg. Pryor rent richting de bal. Dillon is nu in balbezit. Pryor verovert de bal door een tackle van achteren. Pryor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakeman onderschept slim de pass. Blakeman probeert naar een medespeler te passen. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hickman kopt de bal weg. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn passt de bal in één keer door. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - Shindo 2:2

76e minuut.
Askew met een sublieme pass. Pryor rent richting de bal. Vandeweghe begaat een overtreding. Vandeweghe krijgt een gele kaart. Pryor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laurent neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Woodburn onderschept slim de pass. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saberhagen. Saberhagen krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Laurent kopt de bal weg. Klungelig pakt Ransdell de bal. Hickman rent richting de bal. Ransdell onderschept slim de pass. Ransdell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bishop probeert de bal aan de voet te houden. Laurent met een sublieme pass. Ransdell is nu in balbezit. Ransdell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - Shindo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tank3rZ FoX3Z1 Football Club 55%, Shindo 45%.
Tank3rZ FoX3Z1 Football Club - Shindo 2:3