Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarsRevelation FC wolfpack
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Greene de bal onder controle te krijgen. Cosby rent richting de bal. Cosby met een sublieme pass. Meade is nu in balbezit. Meade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Meade de bal. Cummings bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummings geeft de bal voor. Meade heeft problemen om de bal te vangen. Meade draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. McCarty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Greene heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rakes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alberts komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Harju is nu in balbezit. Cummings onderschept slim de pass. Cummings geeft een hoge lob. Lemond heeft problemen om de bal te vangen. Lemond draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - wolfpack 0:1

18e minuut.
MacGuyver bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Meade is nu in balbezit. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McCarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Harju geeft een hoge lob. Cummings probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jackson kopt de bal weg. Meade rent richting de bal. Meade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarsRevelation FC - wolfpack 1:1

22e minuut.
Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh met een sublieme pass. Lemond is nu in balbezit. Lemond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsch onderschept slim de pass. Marsch passt de bal zonder na te denken. Lemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zirbel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert MacGuyver de bal onder controle te krijgen. Cosby kopt de bal weg. Daar is Meade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meade draait met de bal, schiet en ... McCarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - wolfpack 2:1

43e minuut.
Black heeft problemen om de bal te vangen. Lemond rent richting de bal. Black rent richting de bal. Lemond verovert de bal door een tackle van achteren. Lemond haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarsRevelation FC - wolfpack 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 50%, wolfpack 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarsRevelation FC - wolfpack 2:2

54e minuut.
Catlett rent richting de bal. Walsh onderschept slim de pass. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Lemond is nu in balbezit. Lemond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 43%, wolfpack 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarsRevelation FC - wolfpack 2:2