Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-03 01:14
  • Competitiewedstrijd: B-League.12 [del]
  • Stadion: Fire Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2885
thebeast ,f$$pi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Busey rent richting de bal. Walls onderschept slim de pass. Walls probeert naar een medespeler te passen. Rowland rent richting de bal. Rowland draait met de bal, schiet en ... Foll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Engle is nu in balbezit. Engle geeft de bal voor. Daar is McRamus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
thebeast - ,f$$pi 1:0

10e minuut.
Rock bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allen. Rock is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gonzalez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rowland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rock rent richting de bal. Allen is nu in balbezit. Rock onderschept slim de pass. Rock geeft de bal voor. Foll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert McMahon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rock zal de hoekschop nemen. Hancock is nu in balbezit. Hancock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Walls bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls probeert naar een medespeler te passen. Rowland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowland draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Judd de bal onder controle te krijgen. Foll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Fregosi geeft de bal voor. Inworp. Engle met een snelle inworp. Barrett is nu in balbezit. Barrett geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Neves is nu in balbezit. Neves geeft de bal voor. Fisher rent richting de bal. Cleveland verovert de bal door een tackle van achteren. Cleveland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
thebeast - ,f$$pi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thebeast 59%, ,f$$pi 41%.
thebeast - ,f$$pi 2:0

54e minuut.
Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves onderschept slim de pass. Neves met een sublieme pass. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hancock rent richting de bal. Hancock passt de bal met de wreef. Cleveland heeft problemen om de bal te vangen. Barrett rent richting de bal. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
McRamus trapt de bal weg van het doel. Beldon bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls begaat een overtreding. Walls krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal in één keer door. Daar is Beldon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walls rent richting de bal. Walls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
thebeast - ,f$$pi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thebeast 36%, ,f$$pi 64%.
thebeast - ,f$$pi 2:1