Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kylian974 kc for the win
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dawahare geeft een lange en hoge pass. Lockhart speelt de bal door. Na een snelle pass probeert O’Neal de bal onder controle te krijgen. Alsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Ballard met de inworp. Leffew is nu in balbezit. Leffew geeft een lange en hoge pass. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Montgomery met een sublieme pass. Hayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayes passt de bal in één keer door. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs draait met de bal, schiet en ... Stein bokst de bal weg.

20e minuut.
Lawrence zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Leffew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broome rent richting de bal. Leffew onderschept slim de pass. Leffew geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Adkins rent richting de bal. Adkins geeft de bal voor. Lawrence geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alsman de bal. Alsman haalt uit met een fantastische trap. Israel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kylian974 28%, kc for the win 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kylian974 - kc for the win 0:0

51e minuut.
Dyer passt de bal in één keer door. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare passt de bal met de wreef. Leffew bereikt de bal nog maar net als eerste. Leffew haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Broome raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mann komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ballard is nu in balbezit. Ballard passt de bal zonder na te denken. Leffew rent richting de bal. Alsman is nu in balbezit. Alsman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kylian974 44%, kc for the win 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kylian974 - kc for the win 0:0