Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thebeast StarsRevelation FC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Beldon passt de bal in één keer door. Cleveland rent richting de bal. Marsch begaat een overtreding. Cleveland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barrett neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rakes probeert naar een medespeler te passen. McMahon is nu in balbezit. Meade onderschept slim de pass. Cosby rent richting de bal. Cosby schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Engle is nu in balbezit. Engle probeert naar een medespeler te passen. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland schiet op doel. Murphy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves probeert naar een medespeler te passen. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zirbel rent richting de bal. Neves onderschept slim de pass. Neves passt de bal in één keer door. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Beldon rent richting de bal. Beldon met een sublieme pass. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland draait met de bal, schiet en ... Murphy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
thebeast - StarsRevelation FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thebeast 39%, StarsRevelation FC 61%.
thebeast - StarsRevelation FC 1:0

62e minuut.
Klungelig pakt Cummings de bal. Busey rent richting de bal. Busey passt de bal in één keer door. Barrett rent richting de bal. Barrett haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rakes met een snelle inworp. Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby geeft een lange en hoge pass. Judd verovert de bal door een tackle van achteren. Zirbel geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Foll trapt de bal weg van het doel. Busey kopt de bal weg. Cleveland rent richting de bal. Cleveland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
thebeast - StarsRevelation FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thebeast 47%, StarsRevelation FC 53%.
thebeast - StarsRevelation FC 2:0