Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kc for the win Shindo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.7
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Webber is nu in balbezit. Webber passt de bal in één keer door. Woodburn met een sublieme pass. Tubbs heeft problemen om de bal te vangen. Tubbs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kc for the win - Shindo 1:0

32e minuut.
Ransdell is nu in balbezit. Ransdell speelt de bal door. Pryor is nu in balbezit. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ransdell passt de bal met de wreef. Hesmer is nu in balbezit. Hesmer geeft een hoge lob. Ransdell is nu in balbezit. Ransdell schiet op doel. Israel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Hanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanes passt de bal met de wreef. Webber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs rent richting de bal. Tubbs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kc for the win 47%, Shindo 53%.
kc for the win - Shindo 1:0

52e minuut.
Montgomery geeft een hoge lob. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ransdell de bal. Ransdell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kc for the win - Shindo 1:1

58e minuut.
Mann rent richting de bal. Blakeman verovert de bal door een tackle van achteren. Blakeman speelt de bal door. Ransdell rent richting de bal. Ransdell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Webber probeert naar een medespeler te passen. Hesmer rent richting de bal. Hesmer speelt de bal door. Ransdell rent richting de bal. Ransdell draait met de bal, schiet en ... Israel bokst de bal weg.

72e minuut.
Lemond speelt de bal door. Laurent speelt de bal door. Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Woodburn rent richting de bal. Laurent verovert de bal door een tackle van achteren. Laurent passt de bal in één keer door. Ransdell rent richting de bal. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kc for the win 56%, Shindo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kc for the win - Shindo 1:1