Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shindo kc for the win
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Hanes met een sublieme pass. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ransdell krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Hunter passt de bal in één keer door. Inworp. Wilson met de inworp. Pryor is nu in balbezit. Pryor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Laurent met een sublieme pass. Woodburn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemond probeert naar een medespeler te passen. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Webber probeert de bal aan de voet te houden. Pryor is nu in balbezit. Broome onderschept slim de pass. Pryor verovert de bal door een tackle van achteren. Pryor haalt uit met een fantastische trap. Israel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shindo 41%, kc for the win 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shindo - kc for the win 0:0

47e minuut.
Wilson geeft een hoge lob. Pryor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor speelt de bal door. Ransdell rent richting de bal. Ransdell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shindo - kc for the win 1:0

52e minuut.
Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent verovert de bal door een tackle van achteren. Laurent met een sublieme pass. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Israel trapt de bal weg van het doel. Woodburn kopt de bal weg. Ransdell is nu in balbezit. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Woodburn kan de bal niet met de borst controleren. Laurent is nu in balbezit. Met opzet legt Woodburn zijn tegenspeler op de grond. Woodburn krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Lemond rent richting de bal. Hayes is nu in balbezit. Hayes passt de bal met de wreef. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lemond is nu in balbezit. Lemond geeft een hoge lob. Lockhart probeert de bal aan de voet te houden. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Israel trapt de bal weg van het doel. Lemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemond passt de bal zonder na te denken. Ransdell rent richting de bal. Ransdell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shindo 38%, kc for the win 62%.
Shindo - kc for the win 1:0