Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarsRevelation FC Chill Chill Super Chill
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 25.9
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Ahilie rent richting de bal. Caldwell is nu in balbezit. Caldwell draait met de bal, schiet en ... Black probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murphy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - Chill Chill Super Chill 0:1

14e minuut.
Cummings onderschept slim de pass. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă speelt de bal door. Caldwell is nu in balbezit. Caldwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sfeclă verovert de bal door een tackle van achteren. Sfeclă speelt de bal door. Daar is Ahilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldwell rent richting de bal. Caldwell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Black geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szwoch met de inworp. Caldwell is nu in balbezit. Caldwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Walker met de inworp. Paes rent richting de bal. Paes probeert naar een medespeler te passen. Caldwell rent richting de bal. Caldwell draait met de bal, schiet en ... Murphy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Paes geeft een hoge lob. Black kopt de bal weg. Klungelig pakt Cummings de bal. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cummings rent richting de bal. Ahilie is nu in balbezit. Cummings tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahilie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sfeclă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Paes is nu in balbezit. Paes geeft een hoge lob. Daar is Cummings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldwell is nu in balbezit. Caldwell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 77%, Chill Chill Super Chill 23%.
StarsRevelation FC - Chill Chill Super Chill 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Van Mol de bal. Van Mol probeert naar een medespeler te passen. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Valent probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Szwoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Mol rent richting de bal. Zirbel begaat een overtreding. Zirbel krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Szwoch geeft een lange en hoge pass. Sfeclă probeert de bal aan de voet te houden. Black kopt de bal weg. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StarsRevelation FC - Chill Chill Super Chill 0:2

90e minuut.
Black is nu in balbezit. Black geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caldwell de bal. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarsRevelation FC 72%, Chill Chill Super Chill 28%.
StarsRevelation FC - Chill Chill Super Chill 0:2