Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shindo ,f$$pi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Rock rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Webber. Rock is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gonzalez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Dybas de bal. Rowland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shindo - ,f$$pi 0:1

7e minuut.
Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls onderschept slim de pass. Walls probeert naar een medespeler te passen. Rowland is nu in balbezit. Rowland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rowland bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls rent richting de bal. Rowland rent richting de bal. Walls is nu in balbezit. Walls schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell onderschept slim de pass. Hancock verovert de bal door een tackle van achteren. Pryor rent richting de bal. Pryor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pryor kan de bal niet met de borst controleren. Watts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pryor raakt geblesseerd tijdens het duel. Pryor legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shindo - ,f$$pi 1:1

30e minuut.
Fregosi probeert de bal met de borst te controleren. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ransdell raakt geblesseerd tijdens het duel. Pryor neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shindo - ,f$$pi 2:1

33e minuut.
Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryor is nu in balbezit. Knowles onderschept slim de pass. Ransdell is nu in balbezit. Ransdell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shindo - ,f$$pi 3:1

33e minuut.
Hesmer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pascal komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walls is nu in balbezit. Walls geeft de bal voor. Rowland rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shindo - ,f$$pi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shindo 55%, ,f$$pi 45%.
Shindo - ,f$$pi 3:2

60e minuut.
Rowland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laurent speelt de bal door. McRamus rent richting de bal. Ransdell is nu in balbezit. Ransdell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Walls is nu in balbezit. Walls passt de bal zonder na te denken. Webber rent richting de bal. Rowland onderschept slim de pass. Rowland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shindo 53%, ,f$$pi 47%.
Shindo - ,f$$pi 3:2