Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wolfpack kc for the win
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Woodburn onderschept slim de pass. Woodburn passt de bal zonder na te denken. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs haalt uit met een fantastische trap. McCarty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wolfpack - kc for the win 0:1

4e minuut.
Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Harju onderschept slim de pass. Harju passt de bal in één keer door. Walsh is nu in balbezit. Walsh geeft de bal voor. Israel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Hunter kan de bal niet met de borst controleren. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tubbs de bal. Tubbs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wolfpack - kc for the win 0:2

23e minuut.
Busch is nu in balbezit. Tubbs verovert de bal door een tackle van achteren. Tubbs passt de bal zonder na te denken. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Harju kopt de bal weg. Montgomery bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemond verovert de bal door een tackle van achteren. Lemond haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lockhart de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hunter probeert naar een medespeler te passen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn probeert naar een medespeler te passen. Tubbs rent richting de bal. Tubbs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wolfpack 51%, kc for the win 49%.
wolfpack - kc for the win 0:2

49e minuut.
Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter passt de bal zonder na te denken. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
MacGuyver rent richting de bal. Hayes onderschept slim de pass. Hayes probeert naar een medespeler te passen. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Brooke is nu in balbezit. Brooke geeft een hoge lob. MacGuyver probeert de bal aan de voet te houden. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tubbs passt de bal in één keer door. Hayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayes probeert naar een medespeler te passen. Woodburn rent richting de bal. Woodburn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Brooke rent richting de bal. Iglesias rent richting de bal. Iglesias passt de bal met de wreef. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Kenney de bal. Kenney onderschept slim de pass. Hunter is nu in balbezit. Busch onderschept slim de pass. Busch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wolfpack - kc for the win 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wolfpack 53%, kc for the win 47%.
wolfpack - kc for the win 1:2