Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kc for the win wolfpack
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Woodburn speelt de bal door. Brooke rent richting de bal. Iglesias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iglesias krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lockhart probeert naar een medespeler te passen. Greene bereikt de bal nog maar net als eerste. Greene passt de bal met de wreef. Lemond is nu in balbezit. Lemond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Broome rent richting de bal. Broome geeft een lange en hoge pass. Kenney rent richting de bal. Tubbs onderschept slim de pass. Tubbs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Walsh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greene rent richting de bal. Greene geeft een hoge lob. Lemond rent richting de bal. Lemond schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Broome geeft de bal voor. Inworp. MacGuyver met een snelle inworp. Walsh is nu in balbezit. Walsh geeft een hoge lob. Israel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lemond bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kc for the win 61%, wolfpack 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kc for the win - wolfpack 0:0

55e minuut.
Lockhart geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walsh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bottoms geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Greene heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn met een sublieme pass. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Hunter met een sublieme pass. Hayes is nu in balbezit. Hayes passt de bal zonder na te denken. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn schiet op doel. McCarty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Walsh geeft een hoge lob. Selolwane rent richting de bal. O’Neal is nu in balbezit. Lemond onderschept slim de pass. Lemond haalt uit met een fantastische trap. Israel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kc for the win - wolfpack 0:1

90e minuut.
MacGuyver rent richting de bal. Harju is nu in balbezit. Tubbs verovert de bal door een tackle van achteren. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kc for the win 49%, wolfpack 51%.
kc for the win - wolfpack 0:1