Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
owaes Gypsy FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Poe onderschept slim de pass. Butler rent richting de bal. Presley verovert de bal door een tackle van achteren. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Rakes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butler rent richting de bal. Harrison legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harrison krijgt een gele kaart. Butler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butler zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mann is nu in balbezit. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler haalt uit met een fantastische trap. Hankla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Gypsy FC 0:1

28e minuut.
Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis geeft een hoge lob. Rakes heeft problemen om de bal te vangen. Poe rent richting de bal. Poe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Decker geeft de bal voor. Baldwin kopt de bal weg. Zane probeert de bal aan de voet te houden. Spann verovert de bal door een tackle van achteren. Spann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Clay onderschept slim de pass. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 54%, Gypsy FC 46%.
owaes - Gypsy FC 0:1

56e minuut.
Dorman is nu in balbezit. Harrison onderschept slim de pass. Dorman begaat een overtreding. Dorman krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Butler de bal. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Poe kan niet meer verder spelen. Pugmire komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Baldwin met een sublieme pass. Presley is nu in balbezit. Kreis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Presley moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Presley kan niet meer verder spelen. Brumbaugh komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Rakes speelt de bal door. Butler is nu in balbezit. Butler probeert naar een medespeler te passen. Pugmire is nu in balbezit. Pugmire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Gypsy FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 57%, Gypsy FC 43%.
owaes - Gypsy FC 0:2