Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pokeman Liverpool B.C
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Rutter is nu in balbezit. O`Toole verovert de bal door een tackle van achteren. O`Toole passt de bal in één keer door. McCloud heeft problemen om de bal te vangen. McCloud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hill geeft de bal voor. Green probeert naar een medespeler te passen. O`Toole is nu in balbezit. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
O`Toole kopt de bal weg. Cassidy heeft problemen om de bal te vangen. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. Pierce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeman - Liverpool B.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeman 60%, Liverpool B.C 40%.
Pokeman - Liverpool B.C 0:1

63e minuut.
Cassidy is nu in balbezit. Rutter onderschept slim de pass. Rutter geeft een hoge lob. Walls is nu in balbezit. Walls haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rutter is nu in balbezit. Walls rent richting de bal. Walls passt de bal in één keer door. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeman - Liverpool B.C 0:2

71e minuut.
Koester heeft problemen om de bal te vangen. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg met een sublieme pass. Walls rent richting de bal. Walls haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Koester bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg onderschept slim de pass. Bleyenberg geeft een hoge lob. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. Pierce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeman 78%, Liverpool B.C 22%.
Pokeman - Liverpool B.C 0:2