Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool B.C Pokeman
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Trembly speelt de bal door. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill passt de bal zonder na te denken. Walls rent richting de bal. Walls haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill schiet op doel. Pendleton probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rutter geeft een hoge lob. Green kopt de bal weg. Trembly rent richting de bal. Trembly geeft de bal voor. Walls krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool B.C - Pokeman 1:0

41e minuut.
O`Reilly passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hill de bal. Hill probeert naar een medespeler te passen. Walls is nu in balbezit. Walls haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool B.C 26%, Pokeman 74%.
Liverpool B.C - Pokeman 1:0

66e minuut.
Hill is nu in balbezit. Hill passt de bal in één keer door. Walls rent richting de bal. Walls schiet op doel. Pierce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool B.C - Pokeman 2:0

77e minuut.
Trembly probeert naar een medespeler te passen. Walls heeft problemen om de bal te vangen. Pendleton rent richting de bal. Walls onderschept slim de pass. Walls haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pendleton onderschept slim de pass. Pendleton geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Richards geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bleyenberg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool B.C - Pokeman 3:0

87e minuut.
O`Toole bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls onderschept slim de pass. Walls passt de bal in één keer door. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool B.C 23%, Pokeman 77%.
Liverpool B.C - Pokeman 3:0