Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pokeman marc fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Cummings met een snelle inworp. O`Toole heeft problemen om de bal te vangen. Betemit rent richting de bal. O`Toole onderschept slim de pass. O`Toole draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeman - marc fc 1:0

28e minuut.
Pendleton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salyer met de inworp. Klungelig pakt Betemit de bal. Betemit geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Green is nu in balbezit. Salyer onderschept slim de pass. Salyer passt de bal met de wreef. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cassidy probeert naar een medespeler te passen. Cummings bereikt de bal nog maar net als eerste. McCloud bereikt de bal nog maar net als eerste. McCloud haalt uit met een fantastische trap. Dyson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Betemit speelt de bal door. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeman 48%, marc fc 52%.
Pokeman - marc fc 1:0

54e minuut.
Upchurch is nu in balbezit. Shelton onderschept slim de pass. Betemit rent richting de bal. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeman 66%, marc fc 34%.
Pokeman - marc fc 1:0