Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gypsy FC zebi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Harrison geeft een lange en hoge pass. Zimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Layfield verovert de bal door een tackle van achteren. McGraw onderschept slim de pass. McGraw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kreis kopt de bal weg. Butler rent richting de bal. Butler met een sublieme pass. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe draait met de bal, schiet en ... Mace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy FC - zebi 1:0

19e minuut.
Kreis passt de bal in één keer door. Ankiel probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Zane probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Riddle trapt de bal weg. Ankiel is nu in balbezit. Ankiel speelt de bal door. Zimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yeast geeft een hoge lob. Klungelig pakt Butler de bal. Butler passt de bal zonder na te denken. Poe is nu in balbezit. Poe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Harrison heeft problemen om de bal te vangen. Belcher is nu in balbezit. Met opzet legt Harrison zijn tegenspeler op de grond. Harrison is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis passt de bal zonder na te denken. Poe rent richting de bal. Poe schiet op doel. Redd probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Decker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ankiel de bal. Butler rent richting de bal. Butler haalt uit met een fantastische trap. Magee controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal. Poe is nu in balbezit. Poe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy FC - zebi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy FC 51%, zebi 49%.
Gypsy FC - zebi 2:0

52e minuut.
Kreis passt de bal zonder na te denken. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camden. Camden krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Goldberg is nu in balbezit. Rakes onderschept slim de pass. Rakes met een sublieme pass. Poe rent richting de bal. Poe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Rakes de bal. Belcher is nu in balbezit. Rakes met een sublieme pass. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy FC - zebi 3:0

79e minuut.
Woodburn geeft de bal voor. Tarley speelt de bal door. Zane rent richting de bal. Zimmer heeft problemen om de bal te vangen. Zimmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Decker onderschept slim de pass. Redd rent richting de bal. Decker begaat een overtreding. Decker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy FC 44%, zebi 56%.
Gypsy FC - zebi 3:0