Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avocadians owaes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Caldwell geeft de bal voor. Mann heeft problemen om de bal te vangen. Brumbaugh rent richting de bal. Adair verovert de bal door een tackle van achteren. Adair haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gallant probeert naar een medespeler te passen. Adair heeft problemen om de bal te vangen. Adair passt de bal met de wreef. Chappelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappelle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hankla speelt de bal door. Timberlake kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Parkman de bal onder controle te krijgen. Spann bereikt de bal nog maar net als eerste. Spann haalt uit met een fantastische trap. Everall bokst de bal weg. Paal!

26e minuut.
Brumbaugh heeft problemen om de bal te vangen. Adair rent richting de bal. Brumbaugh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brumbaugh krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Adair is nu in balbezit. Zwicker onderschept slim de pass. Brumbaugh is nu in balbezit. Chappelle onderschept slim de pass. Chappelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avocadians - owaes 1:0

35e minuut.
Harrison onderschept slim de pass. Gallant bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison geeft de bal voor. Spann is nu in balbezit. Spann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avocadians 60%, owaes 40%.
Avocadians - owaes 1:0

46e minuut.
Pugmire verovert de bal door een tackle van achteren. Faulk verovert de bal door een tackle van achteren. Faulk speelt de bal door. Timberlake rent richting de bal. Timberlake haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Parkman is nu in balbezit. Timberlake is nu in balbezit. Gallant begaat een overtreding. Gallant krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Waibel is nu in balbezit. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann met een sublieme pass. Daar is Timberlake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timberlake geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avocadians 44%, owaes 56%.
Avocadians - owaes 1:0