Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avocadians marc fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen tragic


6e minuut.
Stammler onderschept slim de pass. Stammler passt de bal in één keer door. Chappelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappelle schiet op doel. Urbina probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Avocadians - marc fc 1:0

13e minuut.
Gallant rent richting de bal. Betemit onderschept slim de pass. Betemit passt de bal zonder na te denken. Upchurch is nu in balbezit. Upchurch draait met de bal, schiet en ... Everall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Betemit onderschept slim de pass. Betemit geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uribe de bal. Betemit bereikt de bal nog maar net als eerste. Betemit geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gallant bereikt de bal nog maar net als eerste. Betemit verovert de bal door een tackle van achteren. Betemit probeert naar een medespeler te passen. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avocadians - marc fc 1:1

28e minuut.
Stammler is nu in balbezit. Salyer verovert de bal door een tackle van achteren. Salyer probeert naar een medespeler te passen. Upchurch rent richting de bal. Upchurch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Waibel passt de bal zonder na te denken. Adair rent richting de bal. Adair passt de bal in één keer door. Chappelle rent richting de bal. Chappelle haalt uit met een fantastische trap. Dyson bokst de bal weg.

43e minuut.
Suarez geeft een lange en hoge pass. Faulk probeert de bal aan de voet te houden. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Faulk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avocadians 59%, marc fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avocadians - marc fc 1:1

62e minuut.
Waibel met een sublieme pass. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair probeert naar een medespeler te passen. Chappelle rent richting de bal. Chappelle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cummings geeft een lange en hoge pass. Inworp. Waibel met de inworp. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fanning passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Urbina de bal. Chappelle rent richting de bal. Chappelle draait met de bal, schiet en ... Cummings probeert de bal aan de voet te houden. Dyson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avocadians - marc fc 2:1

86e minuut.
Rockcastle met de inworp. Uribe rent richting de bal. Uribe geeft een lange en hoge pass. Salyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Salyer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Everall probeert wanhopig de bal te grijpen. Parkman is nu in balbezit. Upchurch verovert de bal door een tackle van achteren. Upchurch schiet op doel. Everall maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avocadians - marc fc 2:2

89e minuut.
Betemit is nu in balbezit. Betemit passt de bal in één keer door. Daar is Vito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upchurch is nu in balbezit. Upchurch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avocadians 57%, marc fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avocadians - marc fc 2:2