Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marc fc Avocadians
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Salyer speelt de bal door. Faulk geeft de bal voor. Lockheed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Betemit rent richting de bal. Betemit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gallant kopt de bal weg. Faulk probeert de bal aan de voet te houden. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch schiet op doel. Everall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marc fc - Avocadians 1:0

8e minuut.
Adair probeert naar een medespeler te passen. Gallant probeert de bal met de borst te controleren. Betemit speelt de bal door. Upchurch rent richting de bal. Upchurch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward onderschept slim de pass. Ward speelt de bal door. Upchurch is nu in balbezit. Upchurch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rockcastle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caldwell met de inworp. Adair is nu in balbezit. Adair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gallant kopt de bal weg. Rockcastle bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldwell is nu in balbezit. Chappelle is nu in balbezit. Chappelle haalt uit met een fantastische trap. Dyson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Betemit rent richting de bal. Stammler onderschept slim de pass. Stammler passt de bal met de wreef. Chappelle is nu in balbezit. Chappelle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gallant rent richting de bal. Gallant geeft een hoge lob. Cummings heeft problemen om de bal te vangen. Chappelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Salyer met de inworp. Vito rent richting de bal. Betemit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Betemit krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rockcastle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fanning de bal. Fanning probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Upchurch de bal. Upchurch haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Caldwell onderschept slim de pass. Fanning rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caldwell. Fanning moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fanning kan niet meer verder spelen. Suarez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marc fc 42%, Avocadians 58%.
marc fc - Avocadians 1:0

49e minuut.
Gallant passt de bal zonder na te denken. Adair is nu in balbezit. Ward rent richting de bal. Adair verovert de bal door een tackle van achteren. Adair haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Suarez speelt de bal door. Betemit is nu in balbezit. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch schiet op doel. Everall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Everall met een harde bal richting middenveld. Daar is Ward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adair. Adair krijgt een gele kaart. Ward wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Parkman bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uribe met de inworp. Betemit geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vito rent richting de bal. Vito geeft een lange en hoge pass. Urbina kopt de bal weg. Adair heeft problemen om de bal te vangen. Adair draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marc fc 44%, Avocadians 56%.
marc fc - Avocadians 1:0