Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool B.C zebi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Trembly geeft een lange en hoge pass. McGraw kopt de bal weg. Zimmer is nu in balbezit. Zimmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
O`Reilly rent richting de bal. McGraw onderschept slim de pass. McGraw probeert naar een medespeler te passen. Zimmer rent richting de bal. Zimmer haalt uit met een fantastische trap. Chapman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool B.C - zebi 0:1

10e minuut.
Camden geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bleyenberg met een snelle inworp. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankiel verovert de bal door een tackle van achteren. Ankiel passt de bal met de wreef. Zimmer is nu in balbezit. Zimmer haalt uit met een fantastische trap. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanes heeft problemen om de bal te vangen. Zimmer is nu in balbezit. Zimmer draait met de bal, schiet en ... Chapman bokst de bal weg.

34e minuut.
Bleyenberg passt de bal zonder na te denken. Hernandez probeert de bal aan de voet te houden. Rutter is nu in balbezit. Rutter geeft een lange en hoge pass. Walls springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool B.C 43%, zebi 57%.
Liverpool B.C - zebi 0:1

47e minuut.
Trembly passt de bal met de wreef. Walls heeft problemen om de bal te vangen. Magee bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls onderschept slim de pass. Walls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool B.C - zebi 1:1

50e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Rutter verovert de bal door een tackle van achteren. Rutter probeert naar een medespeler te passen. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg rent richting de bal. Goldberg passt de bal met de wreef. Walls is nu in balbezit. Walls schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Richards onderschept slim de pass. Richards geeft de bal voor. Klungelig pakt Magee de bal. Walls is nu in balbezit. Walls draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Irvin met de inworp. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards geeft de bal voor. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ankiel passt de bal met de wreef. Rutter met een sublieme pass. Walls rent richting de bal. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool B.C - zebi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool B.C 30%, zebi 70%.
Liverpool B.C - zebi 2:1