Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gypsy FC Gustavus Adolphus
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Butler rent richting de bal. House verovert de bal door een tackle van achteren. Butler begaat een overtreding. Butler krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Curtis passt de bal zonder na te denken. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. House is nu in balbezit. House schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy FC - Gustavus Adolphus 0:1

26e minuut.
Shanks geeft de bal voor. Inworp. Decker met de inworp. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gypsy FC - Gustavus Adolphus 1:1

32e minuut.
Butler speelt de bal door. Poe rent richting de bal. Ashcroft begaat een overtreding. Ashcroft krijgt een gele kaart. Poe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorman met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Myernick trapt de bal weg van het doel. Collier kopt de bal weg. Curtis probeert de bal met de borst te controleren. Curtis met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy FC 48%, Gustavus Adolphus 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gypsy FC - Gustavus Adolphus 1:1

51e minuut.
Collier is nu in balbezit. Collier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Irvine de bal. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler schiet op doel. Myernick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Collier geeft de bal voor. Inworp. Layfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Decker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decker geeft een lange en hoge pass. Myernick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dorman onderschept slim de pass. Dorman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. House geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy FC - Gustavus Adolphus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy FC 55%, Gustavus Adolphus 45%.
Gypsy FC - Gustavus Adolphus 1:2