Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
owaes Pokeman
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


33e minuut.
Green is nu in balbezit. Green geeft een hoge lob. Daar is Clay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCloud is nu in balbezit. McCloud haalt uit met een fantastische trap. Hankla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Pokeman 0:1

39e minuut.
Harrison passt de bal met de wreef. Spann rent richting de bal. Dombrowski is nu in balbezit. Timberlake bereikt de bal nog maar net als eerste. Timberlake haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 40%, Pokeman 60%.
owaes - Pokeman 0:1

51e minuut.
Cummings bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann probeert naar een medespeler te passen. Spann heeft problemen om de bal te vangen. Spann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
owaes - Pokeman 1:1

55e minuut.
Cassidy speelt de bal door. Timberlake rent richting de bal. Dombrowski maakt een afschuwelijke overtreding. Dombrowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Cummings met een snelle inworp. O`Toole heeft problemen om de bal te vangen. Presley probeert naar een medespeler te passen. McCloud rent richting de bal. McCloud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Dombrowski is nu in balbezit. Timberlake onderschept slim de pass. Timberlake passt de bal in één keer door. Spann is nu in balbezit. Spann haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 41%, Pokeman 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
owaes - Pokeman 1:1