Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool B.C Avocadians
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Trembly passt de bal in één keer door. Walls heeft problemen om de bal te vangen. Gallant bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls verovert de bal door een tackle van achteren. Walls schiet op doel. Everall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rutter onderschept slim de pass. Rutter met een sublieme pass. Walls rent richting de bal. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gallant controleert de bal met de borst. Rutter rent richting de bal. Gallant begaat een overtreding. Gallant krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Adair speelt de bal door. Chappelle is nu in balbezit. Rutter rent richting de bal. Chappelle onderschept slim de pass. Chappelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool B.C - Avocadians 0:1

41e minuut.
Lockheed geeft een lange en hoge pass. Trembly kopt de bal weg. Daar is Walls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill rent richting de bal. Hill schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool B.C 46%, Avocadians 54%.
Liverpool B.C - Avocadians 0:1

56e minuut.
Lockheed met de inworp. Gallant met een sublieme pass. Caldwell rent richting de bal. Caldwell geeft de bal voor. Waibel kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Trembly is nu in balbezit. Trembly speelt de bal door. Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill rent richting de bal. Hill schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Inworp. Stammler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill onderschept slim de pass. Hill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool B.C 26%, Avocadians 74%.
Liverpool B.C - Avocadians 0:1