Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avocadians Liverpool B.C
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 24.2
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Vito heeft problemen om de bal te vangen. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Vito begaat een overtreding. Vito krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Hill rent richting de bal. Vito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hill raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hill neemt zijn aanloop. Everall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avocadians - Liverpool B.C 0:1

14e minuut.
Rutter rent richting de bal. Rutter geeft een hoge lob. Walls rent richting de bal. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Richards zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hill probeert naar een medespeler te passen. Walls rent richting de bal. Walls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avocadians - Liverpool B.C 0:2

33e minuut.
Lockheed geeft de bal voor. Koch heeft problemen om de bal te vangen. O`Reilly met een sublieme pass. Walls is nu in balbezit. Walls schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hill speelt de bal door. Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls verovert de bal door een tackle van achteren. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avocadians 56%, Liverpool B.C 44%.
Avocadians - Liverpool B.C 0:2

55e minuut.
Trembly is nu in balbezit. Trembly passt de bal met de wreef. Hill is nu in balbezit. Walls rent richting de bal. Walls draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly geeft een lange en hoge pass. Richards rent richting de bal. Richards passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walls bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Avocadians - Liverpool B.C 0:3

70e minuut.
Richards geeft een lange en hoge pass. Gallant bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls verovert de bal door een tackle van achteren. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rutter geeft een lange en hoge pass. Richards kopt de bal weg. Daar is Vito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walls bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Avocadians - Liverpool B.C 0:4

90e minuut.
Stammler verovert de bal door een tackle van achteren. Trembly rent richting de bal. Trembly probeert naar een medespeler te passen. Hill is nu in balbezit. Hill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avocadians 77%, Liverpool B.C 23%.
Avocadians - Liverpool B.C 0:4