Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marc fc zebi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Betemit rent richting de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Upchurch rent richting de bal. Upchurch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Redd heeft problemen om de bal te vangen. Mace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marc fc 39%, zebi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marc fc - zebi 0:0

68e minuut.
Wagner geeft de bal voor. McGraw kopt de bal weg. Rockcastle probeert de bal aan de voet te houden. Zimmer rent richting de bal. Zimmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Salyer is nu in balbezit. Salyer passt de bal met de wreef. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch draait met de bal, schiet en ... Mace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marc fc - zebi 1:0

78e minuut.
Rockcastle probeert naar een medespeler te passen. Camden bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uribe. Uribe krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Camden onderschept slim de pass. Betemit rent richting de bal. Betemit speelt de bal door. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Betemit speelt de bal door. Magee bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch verovert de bal door een tackle van achteren. Upchurch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marc fc - zebi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marc fc 48%, zebi 52%.
marc fc - zebi 2:0