Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pokeman Gypsy FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pugmire raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trump komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Layfield rent richting de bal. McCloud onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kreis. Kreis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cassidy heeft problemen om de bal te vangen. Trump speelt de bal door. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeman - Gypsy FC 0:1

20e minuut.
Cummings rent richting de bal. O`Toole bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorman begaat een overtreding. Dorman krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cassidy is nu in balbezit. Trump is nu in balbezit. Cassidy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassidy krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dombrowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dorman de bal. Dombrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dombrowski geeft een lange en hoge pass. McCloud maakt een snoekduik en kopt de bal. Riddle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pokeman - Gypsy FC 1:1

36e minuut.
Trump is nu in balbezit. Cassidy rent richting de bal. Trump verovert de bal door een tackle van achteren. Trump geeft een hoge lob. Poe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pokeman - Gypsy FC 1:2

42e minuut.
Daar is Dombrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trump rent richting de bal. Trump passt de bal in één keer door. Poe rent richting de bal. Poe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeman 46%, Gypsy FC 54%.
Pokeman - Gypsy FC 1:2

57e minuut.
Poe met een sublieme pass. Cassidy rent richting de bal. Kreis verovert de bal door een tackle van achteren. Trump rent richting de bal. Trump haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Koester geeft een hoge lob. Inworp. Decker met de inworp. Trump bereikt de bal nog maar net als eerste. Trump haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dorman rent richting de bal. O`Toole onderschept slim de pass. O`Toole probeert naar een medespeler te passen. McCloud is nu in balbezit. McCloud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Layfield passt de bal met de wreef. Dorman heeft problemen om de bal te vangen. Dorman geeft de bal voor. Poe is nu in balbezit. Poe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeman 61%, Gypsy FC 39%.
Pokeman - Gypsy FC 1:2