Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gypsy FC Pokeman
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Shelton geeft een hoge lob. Inworp. Decker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Green. Green krijgt een gele kaart. Rakes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarley komt bij de bal en schiet. Pierce bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kreis onderschept slim de pass. Leffew met een sublieme pass. Dombrowski probeert naar een medespeler te passen. Dickerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickerson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cummings kopt de bal weg. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher passt de bal zonder na te denken. Dickerson is nu in balbezit. Dickerson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Layfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Layfield probeert naar een medespeler te passen. Poe heeft problemen om de bal te vangen. Poe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pendleton de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy FC - Pokeman 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy FC 49%, Pokeman 51%.
Gypsy FC - Pokeman 1:0

55e minuut.
Dombrowski rent richting de bal. Dombrowski geeft een lange en hoge pass. Dickerson rent richting de bal. Dickerson haalt uit met een fantastische trap. Riddle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gypsy FC - Pokeman 1:1

57e minuut.
Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler onderschept slim de pass. Butler passt de bal zonder na te denken. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy FC 50%, Pokeman 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gypsy FC - Pokeman 1:1