Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
owaes Gustavus Adolphus
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Klungelig pakt Spann de bal. Timberlake bereikt de bal nog maar net als eerste. Collier verovert de bal door een tackle van achteren. Spann verovert de bal door een tackle van achteren. Spann draait met de bal, schiet en ... Myernick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
House is nu in balbezit. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann probeert naar een medespeler te passen. Spann rent richting de bal. Spann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Presley bereikt de bal nog maar net als eerste. House verovert de bal door een tackle van achteren. House probeert naar een medespeler te passen. Madison rent richting de bal. Madison draait met de bal, schiet en ... Hankla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 51%, Gustavus Adolphus 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
owaes - Gustavus Adolphus 0:0

49e minuut.
Curtis rent richting de bal. Curtis met een sublieme pass. House bereikt de bal nog maar net als eerste. Madison rent richting de bal. Madison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Presley met een sublieme pass. Cornett is nu in balbezit. Cornett geeft een lange en hoge pass. Madison is nu in balbezit. Madison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Gustavus Adolphus 0:1

90e minuut.
Clay geeft de bal voor. Inworp. Wilson met de inworp. House is nu in balbezit. House geeft een hoge lob. Hankla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 38%, Gustavus Adolphus 62%.
owaes - Gustavus Adolphus 0:1