Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pokeman zebi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
McGraw met een snelle inworp. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombrowski rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Leonard passt de bal in één keer door. Woodburn controleert de bal met de borst. Woodburn probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
McCloud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dickerson komt het veld opgelopen. Cummings zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Toole is nu in balbezit. O`Toole haalt uit met een fantastische trap. Mace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Leonard rent richting de bal. Koester is nu in balbezit. Koester geeft de bal voor. Dickerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickerson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mace met een harde bal richting middenveld. Hernandez kopt de bal weg. O`Toole bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickerson draait met de bal, schiet en ... Mace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Magee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Mace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Green met een snelle inworp. Cummings bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummings geeft een lange en hoge pass. Dickerson heeft problemen om de bal te vangen. Dickerson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeman 60%, zebi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pokeman - zebi 0:0

50e minuut.
Ching onderschept slim de pass. Ching speelt de bal door. Klungelig pakt O`Toole de bal. Dickerson rent richting de bal. Dickerson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Dombrowski de bal onder controle te krijgen. Woodburn is nu in balbezit. O`Toole begaat een overtreding. O`Toole krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ching geeft een hoge lob. Hernandez rent richting de bal. Koester tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koester krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ankiel passt de bal met de wreef. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmer is nu in balbezit. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ching is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Ching bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dombrowski rent richting de bal. McGraw onderschept slim de pass. Dombrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. McGraw verovert de bal door een tackle van achteren. McGraw geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Dombrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Woodburn speelt de bal door. Zimmer is nu in balbezit. Zimmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pokeman 72%, zebi 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pokeman - zebi 0:0