Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gypsy FC marc fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Butler speelt de bal door. Poe rent richting de bal. Cummings rent richting de bal. Poe onderschept slim de pass. Poe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rakes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kreis rent richting de bal. Kreis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kreis is nu in balbezit. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward probeert naar een medespeler te passen. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy FC - marc fc 0:1

21e minuut.
Butler speelt de bal door. Rockcastle is nu in balbezit. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gypsy FC - marc fc 1:1

25e minuut.
Tarley rent richting de bal. Tarley speelt de bal door. Betemit rent richting de bal. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fanning verovert de bal door een tackle van achteren. Fanning probeert naar een medespeler te passen. Upchurch rent richting de bal. Betemit is nu in balbezit. Betemit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Butler passt de bal zonder na te denken. Poe is nu in balbezit. Poe draait met de bal, schiet en ... Dyson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Urbina onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy FC 43%, marc fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gypsy FC - marc fc 1:1

62e minuut.
Salyer rent richting de bal. Layfield begaat een overtreding. Salyer raakt geblesseerd tijdens het duel. Ward met een snel genomen vrije trap. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rakes is nu in balbezit. Rakes probeert naar een medespeler te passen. Poe rent richting de bal. Poe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kreis probeert naar een medespeler te passen. Butler rent richting de bal. Butler passt de bal met de wreef. Poe rent richting de bal. Poe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fanning met een sublieme pass. Betemit bereikt de bal nog maar net als eerste. Betemit speelt de bal door. Upchurch rent richting de bal. Upchurch draait met de bal, schiet en ... Riddle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gypsy FC - marc fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gypsy FC 46%, marc fc 54%.
Gypsy FC - marc fc 1:2