Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marc fc Gypsy FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Ventura is nu in balbezit. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler speelt de bal door. Poe is nu in balbezit. Poe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tarley probeert naar een medespeler te passen. Kreis met een sublieme pass. Cummings is nu in balbezit. Poe onderschept slim de pass. Poe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marc fc - Gypsy FC 0:1

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urbina trapt de bal weg van het doel. Salyer kopt de bal weg. Klungelig pakt Upchurch de bal. Upchurch haalt uit met een fantastische trap. Riddle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marc fc - Gypsy FC 1:1

17e minuut.
Daar is Rockcastle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poe is nu in balbezit. Rockcastle rent richting de bal. Poe onderschept slim de pass. Poe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dyson met een harde bal richting middenveld. Butler rent richting de bal. Butler passt de bal in één keer door. Poe rent richting de bal. Poe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ward controleert de bal met de borst. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Poe de bal. Butler rent richting de bal. Butler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Salyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Betemit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreis rent richting de bal. Betemit is nu in balbezit. Betemit geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
marc fc - Gypsy FC 2:1

29e minuut.
Betemit verovert de bal door een tackle van achteren. Betemit passt de bal met de wreef. Upchurch is nu in balbezit. Upchurch schiet op doel. Riddle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Poe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler begaat een overtreding. Butler krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Doeltrap. Dyson trapt de bal weg van het doel. Ventura probeert de bal met de borst te controleren. Decker is nu in balbezit. Decker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marc fc - Gypsy FC 2:2

43e minuut.
Belcher rent richting de bal. Belcher geeft een hoge lob. Butler kopt de bal weg. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marc fc 57%, Gypsy FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marc fc - Gypsy FC 2:2

48e minuut.
Fanning met een sublieme pass. Upchurch rent richting de bal. Yeast bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch onderschept slim de pass. Upchurch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Riddle met een harde bal richting middenveld. Tarley kopt de bal weg. Poe probeert de bal met de borst te controleren. Poe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marc fc - Gypsy FC 2:3

57e minuut.
Ward met een sublieme pass. Betemit is nu in balbezit. Betemit passt de bal zonder na te denken. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ward passt de bal zonder na te denken. Fanning is nu in balbezit. Fanning passt de bal met de wreef. Upchurch is nu in balbezit. Upchurch haalt uit met een fantastische trap. Riddle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Salyer rent richting de bal. Layfield bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salyer. Salyer krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cummings geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decker met een snelle inworp. Butler is nu in balbezit. Butler geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Uribe passt de bal met de wreef. Kreis is nu in balbezit. Kreis passt de bal zonder na te denken. Poe is nu in balbezit. Poe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kreis met een sublieme pass. Ventura is nu in balbezit. Poe begaat een overtreding. Poe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marc fc 43%, Gypsy FC 57%.
marc fc - Gypsy FC 2:3