Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
owaes Liverpool B.C
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.8
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Chapman met een harde bal richting middenveld. Hill kopt de bal weg. Clay controleert de bal met de borst. Walls onderschept slim de pass. Walls haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bleyenberg zal de hoekschop nemen. Daar is Zwicker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walls bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Liverpool B.C 0:1

8e minuut.
Irvin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Richards is nu in balbezit. Rakes begaat een overtreding. Richards is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Richards zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walls krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Trembly speelt de bal door. Richards rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rakes. Rakes krijgt een gele kaart. Richards moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Richards kan niet meer verder spelen. Grisham komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Trembly rent richting de bal. Trembly geeft een hoge lob. Daar is Clay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walls bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Walls is nu in balbezit. Clay verovert de bal door een tackle van achteren. Rutter onderschept slim de pass. Walls bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Liverpool B.C 0:2

24e minuut.
Trembly speelt de bal door. Klungelig pakt Walls de bal. Hill rent richting de bal. Hill schiet op doel. Hankla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Liverpool B.C 0:3

34e minuut.
Hill heeft problemen om de bal te vangen. Rutter is nu in balbezit. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Spann bereikt de bal nog maar net als eerste. Spann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Liverpool B.C 1:3

39e minuut.
Walls verovert de bal door een tackle van achteren. Walls speelt de bal door. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ... Clay verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg schiet op doel. Hankla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Harrison rent richting de bal. Hill onderschept slim de pass. Hill probeert naar een medespeler te passen. Walls rent richting de bal. Walls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Liverpool B.C 1:4

45e minuut.
Harrison met een sublieme pass. Hanes rent richting de bal. Spann verovert de bal door een tackle van achteren. Spann draait met de bal, schiet en ... Chapman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
owaes - Liverpool B.C 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 62%, Liverpool B.C 38%.
owaes - Liverpool B.C 2:4

47e minuut.
Rutter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grisham de bal. Grisham met een sublieme pass. Walls is nu in balbezit. Walls schiet op doel. Hankla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Hankla trapt de bal weg. Timberlake kopt de bal weg. Hanes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spann rent richting de bal. Spann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Harrison is nu in balbezit. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill speelt de bal door. Walls rent richting de bal. Walls haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hill passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rakes de bal. Hill is nu in balbezit. Walls bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rutter is nu in balbezit. Hill met een sublieme pass. Walls is nu in balbezit. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 57%, Liverpool B.C 43%.
owaes - Liverpool B.C 2:4